TUOTEMERKIT

Keune So Pure Color -kestoväri

Ammoniakiton ja parabeeniton kestoväri 

So Pure Color on mieto, ammoniakiton ja parabeeniton kestoväri. Värien sisältämät luonnolliset aromaattiset öljyt ja arganöljy ylläpitävät ja parantavat hiusten kuntoa värikäsittelyn aikana.

Keune Tinta Color -kestoväri

Ennenkuulumaton hoitavuus, värin loisto ja täydellinen peittävyys

Keune-värit on kehitetty inspiroimaan ammattilaista luomaan äärettömiä värejä ainutlaatuisten hoitavien ainesosiensa avulla. Neljä syytä Tinta Color -värin käyttämiseen: Uskomattoman hoitava koostumus Silkkisen pehmeä ja kiiltävä lopputulos UV-suoja takaa värin keston Ei tahraa hiuspohjaa

Keune So Pure

Aidosti hyvinvoivat hiukset 

So Pure Natural Balancen jokainen tuote sisältää Arganöljyä, joka hoitaa ja kosteuttaa hiusta intensiivisesti. Luonnolliset, aktiiviset ainesosat antavat tuotteille niiden tehon sekä luonnollisen aromin. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia hajusteita, väriaineita eivätkä eläinkunnasta saatuja ainesosia. So Pure Natural Balance -tuotteet eivät sisällä parabeneja eikä sulfaatteja.

Keune Design Line

Rakenne, volyymi ja hoito yhdellä käsittelyllä 

Keune Design -tuotteiden avulla luot hiuksiin tyylin kuin tyylin. Rakenne, volyymi ja hoito yhdellä käsittelyllä. Tuotteiden pito- ja kiiltokertoimet on merkitty pakkauksiin. 1 on miedoin ja 10 voimakkain pito-/kiiltokerroin.

Keune Blend

Muotoile, siloita, pörrötä - tee hiuksistasi juuri itsesi näköiset 

Keune Blend on korkealaatuinen valikoima tuotteita, jotaka vievät sinut uudelle tasolla. Sekoita tuotteista juuri omanlaisesi. Siloita, rutistele, väännä tai käännä - juuri niin kuin haluat.

Monipuolinen valikoima koneita ja tarvikkeita

Laadukkaat koneet, föönit ja suoristusraudat sekä kihartimet.  Lisäksi meiltä saat harjat ja kammat sekä kampausrullat.
Created with Woo®
Copyright (c)2017, All Rights Reserved.